Kucna galanterija

 

garnisna_8_1372448345f6da8ec3b77


Za vas u ponudi veliki broj drvenih i metalnih garnišni u raznim bojama i dužinama. PVC, metalne i stiropor lajsne za vaš pod, zid ili plafon.
Termo-akustična izolacija za laminat vrhunskog kvaliteta. Rolo zastori i vitraže po vašoj meri i potrebi.

decorative-pillows-4
Mali, veliki, šareni, jednobojni, pravougaoni ili kockasti – postoje jastuci izrađeni od različitih vrsta materijala i raznih dimenzija, kako bi svako mogao odabrati prema ličnim mogućnostima i potrebama. Neki jastuci će vam pružiti oslonac i potporu dok će neki biti čist ukras – Vi odaberite!
washable bathroom carpets
 
Ulepšajte i oplemenite vaše kupatilo uvek korisnim setovima za koji će vam zasigurno pružiti toplinu. Proizvedeni različitim materijalima , dimenzijama i upravo onim bojama i dezenima kako bi odgovarale vašem kupatilu.
images
 
Vaze koje će u Vaš dom uneti simbol vaše ličnosti i posebnosti. Dekorativne ili funkionalne, za sigurno su svakom domu neophodne.
contemporary-chandeliers
 
 
U ponudi imamo lustere, stone i podne lampe za svačiji ukus i potrebe.
47103706
Ako hoćete da prekrijete mali deo poda, ili želite da sačuvate vašu garnituru od habanja, možda prekrijete sedišta u vašem automobilu – KRPARE su vaš najbolji izbor. Lake za održavanje i izuzetno dekorativne, jedna od stvari koja unosi toplinu u vaš dom !

Logo