Itisoni i PVC

Ako tražite podnu oblogu odličnog kvaliteta i po pristupačnoj ceni, nalazite se na pravom mestu. Naše kolekcije podnih obloga su elastični podovi sa povećanim toplotnim i zvučnim izolacionim svojstvima. Odgovaraju stambenim prostorijama svake vrste i prodaju se po pristupačnim cenama.

Bogatu ponudu PVC obloga (topling) možemo ponuditi u širinama od 2, 2.5, 3, 3.5 i 4 metara.

Boje, oblici i struktura površine vinil/PVC podnih obloga inspirisani su prirodnim materijalima sa kojima se svakodnevno srećemo: drvetom, kamenom, mermerom, apstraktnim dezenima u širokoj paleti boja. Vinil podovi su istovremeno ekonomični i praktični, jer objedinjuju karakteristike otpornosti, postojanosti i bezbednosti. Ne treba da strahujete od naprslina i tragova od ogrebotina na podu jer je tako dizajniran da izvanredno podnosi oštećenja izazvana delovanjem spoljašnjih faktora, kao što su slučajna prosipanja i ogrebotine koje se ne mogu izbeći tokom svakodnevnog korišćenja.

Investicija koja se višestruko isplati i garantuje Vam vrednost, kvalitet i postojanost. Pod je jedna od najvećih slobodnih površina u prostoriji na kojoj vam se pruža prilika da oslobodite maštu i iskažete svoju kreativnost. Ukoliko želite da ostvarite svoje ideje, onda je naš salon pravo rešenje za Vas.

dance-big

Što se tiče tekstilnih podova “od zida do zida” takozvanih itisona, u ponudi imamo preko 30 izloženih rolni. Za izuzetnu toplinu i udobnost ponudićemo vam itisone na gumi i takozvane termo. U našem asortimanu nalaze se gotove staze i staze na merenje koje po vašoj želji sečemo i obrubljujemo na licu mesta. Robna kuća VAŠ DOM – Kovin nudi tepisone sa različitim vrstama poleđina. Jedna od njih je TERMO.

TERMO je filc od polipropilena koja ima prirodnu mekoću. Pruža apsolutnu udobnost pri upotrebi, ublažava akustičnost i dobar je toplotni izolator. Termo štedi Vaš novac i energiju i čini da Vaš dom bude prijatnije mesto za život.

tarkett-logo