Namestaj

forma_ideale

Lider u proizvodnji panelnog nameštaja na našin prostorima. Veliki asortiman , pristupačne cene – JEDNOSTAVNO IDEALNO!
 

 

logoRenomirani proizvođač tapaciranog nameštaja iz Tutina. Izuzetno veliki broj dezena i kombinacija istih, sigurno će vas dovesti do željenog komada nameštaja za vaš dom i vašu porodicu.

 

 

jela-jagodina-logo


Jela, prepoznatljiva po svom KIKI programu, od skora je u svoju ponudu uvrstila i veoma kvalitetno i moderno izrađene elemente iz programa RADDA i KALLA. Posetite nas i uverićete se.

 

slavkan

 

Firma je kao veliki uvoznik i proizvođač orjentisana pre svega na veleprodaju nameštaja i na snabdevanje preko sto najboljih salona nameštaja u Srbiji. Slavkan je ekskluzivni uvoznik i distributer visokokvalitetnih prizvoda firme Intermeble iz Poljske.

  

dodic


Dodić je danas jedna moderna i veoma savremena fabrika tapaciranog nameštaja. Proizvodimo ugaone garniture, salonske garniture, ležajeve, kauče, fotelje i stolice koji se proizvode od domaćih i uvoznih štofova, mikro-pliševa, eko kože i kože.

 

Untitled-1

 


Nameštaj koji svojom jednostavnošću sa jedne i dobro organizovanim korisnim elementima sa druge strane zaslužuje pažnju i čini Vaš kućni ambijent elegantnim.

 

 

logo-beli


Kvalitetan dušek je jedan od osnovnih uslova za dobar odmor. Beodušek kroz dugogodišnje iskustvo sakupio je dovoljno iskustva te nam nudi samo najbolje za Vaš i naš san.

 

l3714

MATIS doo je mlada proizvođačka firma, nastala 2002. godine iz matičnog preduzeća TIS doo iz Ivanjice. Koncipirana je prema evropskim standardima, kako u organizacionom, tako i u tehničko-tehnološkom smislu. Proizvodni program firme čini serijska proizvodnja nameštaja od pločastih materijala.